Dutch Comic Con kondigt een nieuw zuster-evenement aan: Heroes Made in Asia

26 nov. 2019

Heroes Made in Asia. Hét Heroes event voor liefhebbers van de Aziatische pop-cultuur op 23 en 23 mei 2020 in de Evenementenhal Gorichem.

Het nieuwe Asian Pop Culture event Heroes Made in Asia nodigt alle cosplayers uit zich op te geven voor de Cosplay Contest, in samenwerking met Hype Creations. De contest vindt plaats op zaterdag 23 mei 2020 tijdens de eerste editie van het event in Gorinchem. Er is een indrukwekkende prijzenpot beschikbaar voor de cosplayers die hun mooiste outfit van populaire Asian popculture characters komen showen. Zo maakt de winnaar van de 1e prijs kans op maar liefst € 1.000,-. Iedereen kan zich vanaf vandaag opgeven via de website www.made-in-asia.nl.

Tijdens Heroes Made in Asia wordt Evenementenhal Gorinchem op 23 en 24 mei 2020 compleet omgetoverd naar de prachtig kleurrijke wereld van de Aziatische popcultuur. Liefhebbers van Asian cosplay, comics, games, sports, music en food: iedereen kan dat weekend genieten van alles dat deze prachtige cultuur te bieden heeft. Zij kunnen deelnemen aan workshops en activiteiten, en het event verwelkomt diverse artiesten in Gorinchem die de fans kunnen ontmoeten. Daarnaast bestaat een groot gedeelte van het event uit merchandise stands waar verzamelaars hun hart kunnen ophalen. 

Cosplay is één van de hoofdelementen van het programma. Bezoekers worden uitgenodigd om in hun Aziatisch geïnspireerde outfits naar het event te komen, maar uiteraard is ook iedereen zonder cosplay kostuum meer dan welkom. Voor de deelnemers aan de Cosplay Contest i.s.m. Hype Creations is er een indrukwekkende prijzenpot beschikbaar: respectievelijk € 1.000,-,€ 500,- en €250,- voor de 1e, 2e en 3e prijswinnaar. Meerdere activiteiten en programma elementen op het gebied van cosplay worden binnenkort aangekondigd. 

Films en seriesFilms en series