Comic Con Holland, Den Bosch – 29 & 30 april 2023

Comic Con Holland 2023 in Brabanthallen Den Bosch

Comic Con Holland is het nieuwe evenement voor alle echte fans van Comics, Manga, Cosplay, Gaming, Films, Series, Sciencefiction, Fantasy en nog veel meer. Laat je meevoeren naar een magische wereld en beleef een ultieme Geek-ervaring met wereldberoemde sterrengasten om te ontmoeten en een enorme Geek Market om gezellig te shoppen.

Maar er is nog meer te doen dan alleen maar rondkijken en inkopen doen. De Comic Con Den Bosch biedt ook boeiende workshops, Q&A’s en lezingen voor de bezoekers. Wil je liever gewoon lekker gamen of meedoen aan wedstrijden en optredens? Geen probleem, er is voldoende entertainment voor iedereen.

Bovenal is het het uitgelezen moment om vrienden te maken en een gezellige dag te beleven met andere fans. Of je nu al jarenlang fan bent of nog nooit van Comic Con hebt gehoord, iedereen is welkom in Noord-Brabant om deel te nemen aan deze unieke ervaring.

De organisatie van Comic Con Holland heeft erg veel ervaring, in België organiseren ze Comic Con Brussel, Comic Con Antwerp en nog vier andere evenementen.

Blijf op de hoogte van Comic Con Holland:

Laatste nieuws over Comic Con Holland in Den Bosch

John Rhys-Davies komt naar nieuwe Comic Con in Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch!

Nederland is dit jaar een Comic Con rijker; op 29/30 april strijkt Comic Con Holland neer in de Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch!

Wanneer is de volgende Comic Con? 2023 agenda voor Nederland

In 2023 staat de agenda vol met Comic Con- en andere evenementen. We hebben hier een compleet overzicht van alle Comic Cons in 2023!