Ook Stranger Things-acteurs Alec Utgoff en Grace van Dien naar Comic Con Den Bosch

Stranger Things fans opgelet, want we hebben geweldig nieuws voor jullie! De sterren van het laatste seizoen, Grace Van Dien en Alec Utgoff, komen naar de Comic Con Holland 2023 om jullie te ontmoeten! Eerder werd al Tom Wlaschiha aangekondigd.

Grace Van Dien, beter bekend als Chrissy Cunningham, stal onze harten in het derde seizoen van de show met haar onnavolgbare acteertalent en de onweerstaanbare chemie tussen haar en Eddie Munson. En laten we Alec Utgoff niet vergeten, de man achter de meest sympathieke Sovjet-wetenschapper aller tijden, Dr. Alexei. Fans hebben deze acteur ook leren kennen van zijn rollen in Jack Ryan: Shadow Recruit, San Andreas, Mortdecai en The Wrong Mans.

Dus als je ooit hebt gedroomd van een ontmoeting met deze Stranger Things iconen, dan is dit jouw kans! Kom naar Comic Con en krijg de kans om ze te ontmoeten, vragen te stellen tijdens de Q&A’s en misschien zelfs een handtekening of foto te bemachtigen. Mis deze kans niet om de cast van een van de grootste tv-shows van onze tijd te ontmoeten!

Blijf op de hoogte:

Plaats een reactie