Heroes Dutch Comic Con 2023 Summer Edition

The 100-acteurs Bob Morley & Eliza Taylor naar Dutch Comic Con 2023

Comic Con Utrecht 22 feb. 2023

De Heroes Dutch Comic Con maakt zich op voor de zomereditie van 2023. Deze vindt op 24 en 25 juni plaats in de Jaarbeurs van Utrecht. De kaartverkoopt begin 24 februari om 20.00 uur.

Eerste gasten voor de Summer Edition

Eliza Taylor, ook wel bekend als Clarke Griffin in The 100, komt naar de Zomer Editie van Heroes Dutch Comic Con!

De Australische actrice Eliza Taylor is het meest bekend haar rol als ‘Clarke Griffin’ in 7 seizoenen van de hitserie The 100. Sinds het begin van de show zorgde Eliza voor opschudding doordat ze de eerste openlijke biseksuele hoofdpersonage speelde.

Op het gebied van films speelde Eliza in de indie thriller ”THUMPER” tegenover Pablo Schreiber en Lena Headey, die met lovende kritieken in première ging op het Tribeca Film Festival in 2017. Ze was ook te zien als de hoofdrol in de Netflix vakantie romantische komedie ”CHRISTMAS INHERITANCE” en in Roger Donaldson’s actie-thriller ”THE NOVEMBER MAN” met Pierce Brosnan.

Momenteel kun je Eliza zien in seizoen 3 van ”THE ORVILLE” dat wordt gestreamd op Hulu en in de nieuwe thriller ”I’LL BE WATCHING”.

Bob Morley is de tweede Special Guest die de Zomer Editie van Heroes Dutch Comic Con zal bijwonen. Hij zal deelnemen aan verschillende Q&A’s en photobooth sessies met Eliza Taylor.

Bob is zeven jaar een van de hoofdrolspelers geweest in THE CW’s ”THE 100”, waarvoor hij genomineerd was voor een TCA voor “Best TV Actor in a Sci-Fi/Fantasy Series”. Hij won ook de E! Alpha Male 2018 & 2017 Award, welke staat voor de populairste tv-acteur van dat moment.

Hij speelde daarnaast in de indie-film ”THE WHITE CITY”, tegenover Thomas Dekker en Haley Bennet en kreeg een hoofdrol in de Australische speelfilm ”BLINDER”. Hij kreeg ook de hoofdrol als ‘Aidan’ in de Australische hitserie ”NEIGHBOURS” toegewezen. Bovendien speelde hij ook in de Australische hit ”ROAD KILL” en series als ”THE STRIP” en ”HOME AND AWAY”, wat hem een Logie-nominatie voor ‘Beste nieuwe acteur’ opleverde.

Bob is momenteel te zien in de drama ”LOVE ME” welke te zien is op HULU.

De Dutch Comic Con Utrecht begint beide dagen om 10u en duurt tot 18u. Heb je een vip-ticket, dan mag je een uurtje eerder naar binnen. De kaartverkoop voor entree, photobooth en Meet & Greet tickets begint 24 februari om 20.00 uur.

Films en seriesFilms en series

Tags