Cultheld Danny Trejo te gast tijdens Heroes Dutch Comic Con 2023

Comic Con Utrecht 10 apr. 2023

De organisatie van Heroes Dutch Comic Con heeft weer een nieuwe verrassende gast aangekondigd voor hun eerste zomereditie op 24 en 25 juni 2023. En deze keer is het niemand minder dan de enige echte cultheld Danny Trejo!

Met zijn iconische rollen in onder andere Machete en From Dusk Till Dawn is hij een legende in Hollywood.

Danny Trejo heeft een bewogen verleden gehad waarin hij vaak in aanraking kwam met drugs en gevangenissen, maar per abuis op het pad van acteren belandde nadat hij werd ingehuurd als boksinstructeur op de set van ‘Runaway Train’ (1985). Een kleine cameo in de film startte zijn glansrijke carrière in Hollywood en bracht hem vele rollen als de ultieme bad guy, mede door zijn ruige uiterlijk. ​Inmiddels draait Trejo al decennia mee in de filmwereld en groeide hij uit tot een ware cultheld.

Hij is vooral bekend van zijn rol als Razor Charlie in ‘From Dusk Till Dawn’ (1996), Cuchillo in ‘Predator’ (2010) en Machete in de gelijknamige franchise (2010, 2013). Maar ook is de acteur regelmatig te zien in kleine bijrolletjes in diverse franchises, van Star Wars spin-off ‘The Book of Boba Fett’ (2021) tot comedy televisieseries als ‘Brooklyn Nine-Nine’ (2017).

Danny Trejo zal beide dagen van het evenement aanwezig zijn en bezoekers kunnen hem ontmoeten, vragen stellen tijdens de Q&A’s op het hoofdpodium, een handtekening bemachtigen en met hem op de foto gaan. De entreetickets en tickets voor een Photobooth sessie met Danny zijn vanaf nu verkrijgbaar in de online webshop van Heroes Dutch Comic Con. Mis het niet!

Eerder werden al The 100-acteurs Bob Morley en Eliza Taylor en Star Wars-actrices Amy Allen en Orli Shoshan aangekondigd als special guests tijdens dit grootse comic con event in Utrecht.

Tags