Twee Star Wars-gasten naar Comic Con Utrecht

Comic Con Utrecht 9 mrt. 2023

Amy Allen, bekend van haar rol als Aayla Secura in de Star Wars-reeks, en Orli Shoshan, de enige echte Shaak Ti uit Star Wars komen naar HDCC in juni!

Amy Allen
Amy Allen als Aayla Secura

Amy Allen, een actrice die de sterren van de hemel speelde als de Jedi Master Aayla Secura in Star Wars: Episode II en III, is geboren op 24 oktober 1976. Maar wist je dat ze eigenlijk haar debuut maakte in de Star Wars wereld als een extra Twi’lek in de DVD release van Episode I? Ja, dat is waar!

Maar Amy’s talent beperkt zich niet alleen tot voor de camera staan. Ze heeft ook veel gewerkt achter de schermen aan verschillende films, waaronder de futuristische klassieker A.I. Artificial Intelligence. We kunnen wel stellen dat Amy de kracht heeft van een Jedi Master, zowel voor als achter de schermen!

Orli Shoshon als Shaak Ti

Orli Shoshan groeide op in het prachtige Israël, maar besloot op een dag haar vleugels uit te slaan en verhuisde naar het zonnige Sydney, Australië. Daar begon ze aan een bloeiende modellencarrière en stond ze al snel op de covers van vele tijdschriften en catalogi.

Maar Orli wilde meer dan alleen poseren voor de camera – ze wilde schitteren op het witte doek. En dat deed ze, met haar rol als de badass Jedi Master Shaak Ti in de legendarische Sci-Fi franchise “Star Wars”.

Shaak Ti is niet zomaar een personage – ze is een legende. En Orli bracht haar tot leven in “Star Wars Episode II en Episode III”, waardoor ze de harten van fans over de hele wereld veroverde. Je kunt Shaak Ti terugvinden in actiefiguren, LEGO sets, stripboeken en videogames – haar impact is niet te onderschatten!

Maar Orli was niet alleen bezig met het veroveren van het universum – ze werkte ook mee aan andere geweldige televisieshows, waaronder “The Wheel of Fortune-Australia”, waarin ze de prijzen mocht presenteren, en een kick-ass fitnessprogramma genaamd “Aerobic OZ style”. Is er iets wat deze vrouw niet kan?!

Tickets en Special Guest tickets zijn te koop via de officiële website! Er zijn ook duo photobooth tickets beschikbaar voor Orli en Amy! Meer over de Dutch Comic Con Utrecht lees je hier.

Tags