Heroes Dutch Comic Con 2024 – 21 tot 23 juni in Utrecht

Op 21, 22 en 23 juni 2024 vindt wederom de Heroes Dutch Comic Con plaats. Drie dagen want ze vieren ”10 years of Heroes Universe” met een extra preview avond! De Jaarbeurs Utrecht wordt omgetoverd tot een waar paradijs voor liefhebbers van comics, films, games, stripboeken, boeken in sciencefiction, fantasy, youngadult, horror, cartoons, cosplay én alles er om heen. Op de Heroes Dutch Comic Con Utrecht staat popcultuur in de breedste zin van het woord centraal.

De eerste editie van de Dutch Comic Con werd in maart 2015 georganiseerd. Eerst jaarlijks, daarna met ook een special X-mas-editie en tegenwoordig met een voorjaars- en najaars-Comic Con in Utrecht. Het evenement vindt altijd plaats in de Jaarbeurs Utrecht, op loopafstand van het Centraal Station.

Meld je aan op de nieuwsbrief:

Laatste Heroes Dutch Comic Con-nieuws

Lena Headey door Game of Thrones niet op Dutch Comic Con Winter Edition

De organisatie van de Dutch Comic Con Winter Edition 2017 heeft bekend moeten maken dat Lena Headey niet aanwezig zal zijn in Utrecht. Ze heeft plotselinge extra verplichtingen om op de set van Game of Thrones als Cersei Lannister aanwezig te zijn.
Dutch Comic Con

Dutch Comic Con Utrecht 2017

Zaterdag - Dutch Xmas Con 2016

Programma Dutch Xmas Con 2016 bekend

Alle gasten zijn aangekondigd en nu heeft Easyfairs ook het volledige programma van de Dutch Xmas Con bekend gemaakt. Hoe ga jij de twee dagen doorbrengen?