Heel veel Star Wars op Comic Con in 's Hertogenbosch!

Comic Con Den Bosch 30 mrt. 2023

Op 29 en 30 april vindt er voor het eerst een comic con plaatst in ’s Hertogenbosch: Comic Con Holland. De line-up wordt steeds meer uitgebreid en er is veel te doen voor Star Wars-liefhebbers! Dit jaar is het de 40ste verjaardag van Star Wars: Return Of The Jedi en dat gaan we vieren met alle Europese fans dit jaar, want na Koningsdag is het twee dagen later Keizerdag op Comic Con Holland!

Femi Taylor; Oola uit Star Wars: Return Of The Jedi

Komende zomer zullen Star Wars fans van over de hele wereld samenkomen om de 40ste verjaardag te vieren van een van de meest iconische momenten in filmgeschiedenis: Star Wars: Return of the Jedi. Een personage dat zeker herinnerd wordt van deze film is de Twi’lek Oola, gespeeld door de verleidelijke Femi Taylor. Haar rol in het paleis van Jabba the Hutt was perfect gechoreografeerd en maakte ons aan het scherm gekluisterd. Gelukkig voor ons zal Femi niet alleen aanwezig zijn bij Star Wars: Celebrations, maar ook bij Comic Con Holland in Nederland! Mis deze kans niet om deze legendarische actrice te ontmoeten.

Ian McDiarmid; Emperor Palpatine/Darth Sidious

De keizer van het kwaad uit het Star Wars universum is terug en hij is klaar om Nederland te veroveren! Van de allereerste Star Wars film tot de laatste aflevering van The Rise of Skywalker, deze acteur heeft ons allemaal laten huiveren met zijn verontrustende optredens als Darth Sidious. Maar laat je niet afschrikken, want de enige echte Ian McDiarmid komt naar Comic Con Holland 2023 om zijn fans te ontmoeten en zijn indrukwekkende carrière te vieren. Bereid je voor op de ultieme Star Wars ervaring en ontmoet de man achter de mythe op Comic Con Holland!

Ian zal alleen op zaterdag aanwezig zijn voor fotoshoots, selfies, Q&A’s en handtekeningen.

Star Wars Generations; The Exhibition

Comic Con Holland wordt een paradijs voor Star Wars-fans! Naast de fantastische gasten van het Star Wars universum hebben ze nog een traktatie in petto: een onvergetelijke Star Wars Generations-tentoonstelling. De expo zal je meenemen op een reis door de geschiedenis van de epische franchise en je onderdompelen in een wereld vol legendarische personages en iconische momenten.

Het beste nieuws? De tentoonstelling is inbegrepen in de prijs van je ticket! Mis deze unieke kans niet om jezelf onder te dompelen in de Star Wars wereld en deel te nemen aan deze adembenemende ervaring.

Films en seriesFilms en series

Tags