Elfia Arcen vindt toch plaats en nieuw evenement in Haarzuilens

9 jul. 2020

Net als vele andere evenementen kon Elfia bij kasteel De Haar in april geen doorgang vinden. Maar door de versoepelde maatregelen kan de organisatie nu blij aankondigen dat er niet één maar twee evenementen op de agenda staan.

Elfia Arcen vindt op 18, 19 en 20 september plaats. De organisatie is nu druk bezig om alles op poten te zetten en komt binnenkort met meer informatie, waaronder de voorgenomen corona-maatregelen. De kaartverkoop zal 1 augustus starten.

En het tweede evenement heet Fairy Nights, dit zal 16 t/m 18 oktober plaatsvinden in kasteel De Haar. Het klinkt alsof het een Elfia x Halloween wordt.

Wees voorbereid op vreemde ontmoetingen in de elfen en geesten dimensies.
Maak een wandeling door de tijd, verzamel informatie van raadselachtige personages en ontrafel de mysteries van kasteel De Haar.
Tijdreizen en het ontwarren van geheimen gaan hand in hand.

Stap terug in de tijd en ontmoet dramatische karakters uit het verleden, zoals Sir Arthur Conan Doyle, PT Barnum, H.G. Wells, Citizen Kane, Victor Frankenstein, Edgar Allan Poe, de Graaf van Saint-Germain, de laatste beul van Nederland en een spook die vastzit in de tijd.

Dit wordt een Fairy Night die je niet snel zal vergeten.

De kaartverkoop is reeds begonnen.

Films en seriesFilms en series