Firstlook Festival 2018

2 okt. 2018

Op 6 & 7 oktober vind je het grootste gaming & digital lifestyle feestje van de Benelux in de Jaarbeurs in Utrecht: de First Look.

2 hallen ramvol content!

Dit jaar is er meer op Firstlook Festival te beleven dan ooit, er past letterlijk geen stand meer bij! Het maakt niet uit of je een gamer, een collector, een cosplayer of een esporter bent want iedereen kan zich stuk slaan op al het moois wat Firstlook Festival te bieden heeft.

Moddervette game-primeurs!

Firstlook zou Firstlook niet zijn als je er niet aan de slag kunt met de vetste games die nog lang niet uitkomen. Zo kun je dit jaar aan de slag gaan met Super Smash Bros Ultimate, Pokemon Let’s Go Pikachu & Eevee, Metro Exodus, Kingdom Hearts III en nog heel veel meer!

De grootste Market Place ooit op Firstlook Festival!

Firstlook Festival kent een zeer uitgebreide Market Place waar je volop merchandise zoals shirts, caps, figurines, comics en games kunt kopen. Ook kun je hier terecht voor de nieuwste game-accessories, controller customizations en nog veel meer! Als collector kun jij dus zeker je ogen uitkijken naar de allervetste goodies en merchandise op het gebied van gaming, films & anime. In totaal zijn er meer dan 38 markt kramen, voor jouw gemak hebben we ze even op een rijtje gezet!

Tickets koop je via de officiele website, voor de zaterdag, zondag of het hele weekend. Klik hier.