Pamela Anderson en Michael Madsen aanwezig bij Comic Con Amsterdam

8 aug. 2017

De organisatie van Comic Con Amsterdam kondigt vandaag vol trots de komst aan van superster Pamela Anderson en acteur Michael Madsen. Op zowel zaterdag 2 als zondag 3 september zijn beide sterren aanwezig in RAI Amsterdam. Tijdens de popcultuurconventie Comic Con Amsterdam kunnen bezoekers tegen betaling met Anderson en Madsen op de foto en/of een handtekening halen.

Actrice en oud-playmate Pamela Anderson is voornamelijk bekend geworden door de televisieserie Baywatch. Daarnaast heeft ze diverse rollen gehad in series als Home Improvement en V.I.P en films als Scary Movie 3 en Superhero Movie. Acteur Michael Madsen heeft talloze films op zijn naam staan en is bij het grote publiek bekend door zijn rollen in bioscoophits als Tarantino’s Reservoir Dogs, Kill Bill: Vol. 1 en Kill Bill: Vol. 2. Recentelijk speelde hij nog in The Hateful Eight.

Acteurs
Comic Con Amsterdam heeft naast deze twee supersterren meer Hollywoodsterren weten vast te leggen voor het weekend van 2 en 3 september. Eerder is aangekondigd dat onderstaande acteurs acte de présence geven tijdens Comic Con Amsterdam:

RJ. Mitte – Breaking Bad
Billy Boyd – Lord of the Rings
Kim Coates –Sons of Anarchy, Resident Evil, Silent Hill, Waterworld
David Warner – Titanic, Star Trek, TRON, Planet of the Apes, Doctor Who
Lyndsy Fonseca – Nikita, Agent Carter, Kick Ass
Ben Hardy –X-Men Apocalypse, EastEnders
Charlotte Hope – Game of Thrones
Ellie Kendrick – Game of Thrones, Misfits
Colin Baker – Doctor Who
Andrew Lee Potts – Primeval
Hannah Spearritt – Primeval
Camille Coduri – Doctor Who
Samuel Anderson – Doctor Who
Sarah Douglas –Superman, Conan, Stargate SG-1
Michael Dudikoff –American Ninja-films
Tijdens Comic Con Amsterdam kunnen bezoekers hun favoriete Hollywood-acteurs en -actrices ontmoeten bij meet & greets en fotoshoots, handtekeningen van de aanwezige sterren scoren, zijn er panels en Q&A’s, workshops, demonstraties en kunnen op commissie tekeningen besteld worden bij diverse comic book artiesten. Verder zijn er verschillende cosplay-activiteiten bij het speciale cosplaypodium, zoals workshops, competities, lezingen en demonstraties. Ook wordt er aandacht besteed aan anime en manga met workshops, lezingen, merchandise en demonstraties. Die ene limited edition figurine kun je scoren op de royale merchandisevloer, waar diverse handelaren hun waar aanbieden. Kortom, het ideale weekend voor zowel hardcore fans, popcultuurgeïnteresseerden als liefhebbers van films, series en comics.

Tickets
Bezoekers kunnen kiezen uit een dagkaart (vanaf €15,-) of een weekendkaart (vanaf €27,50,-). Kinderen tot 6 jaar mogen gratis onder begeleiding van een volwassene naar binnen. Kinderen van 6 tot 12 jaar betalen €10,- entree. Tickets zijn verkrijgbaar via de online ticketshop van Comic Con Amsterdam, klik hier. Daarnaast zijn tickets ook in alle Primera-winkels in Nederland te koop.