Ready, Set, Smash: Daag je vrienden uit tijdens Heroes Made in Asia!

25 feb. 2022

Over twee maanden is het weer zover: Heroes Made in Asia barst los! Op 30 april & 1 mei 2022 kunnen fans van Aziatische popcultuur zich compleet uitleven in de Evenementenhal Gorinchem. Ook deze editie zijn er vele leuke activiteiten gepland, waaronder toffe gaming toernooien. Van retrogames tot AR-games, er zijn talloze opties om je vrienden uit te dagen tijdens het leukste Aziatische pop-cultuur evenement van Nederland!

Strijd mee om de felbegeerde hoofdprijs

Dit voorjaar kunnen bezoekers weer strijden om mooie prijzen in talloze game toernooien. Er is voor ieder soort gamer wat wils! Fans van vechtgames kunnen hun hart ophalen bij de ‘Dragon Ball FighterZ’, ‘Pokémon Unite’, en ‘Tekken 7’ toernooien. Na het succes van afgelopen editie kunnen ook dit jaar gamers meedoen in het ‘Super Smash Bros. Ultimate’ 1vs1 toernooi, met een totale prijzenpot van €1500.-. Durf jij het aan?

Actief meedoen met AR-gaming

Fanatiekelingen die zichzelf ook graag fysiek willen uitdagen, kunnen deelnemen aan het unieke AR sports toernooi: ‘HADO’. Dit unieke spel combineert gaming met fysieke sport door middel van Augmented Reality (AR). Met behulp van een AR-bril zien spelers zowel de werkelijke als geprojecteerde omgeving. In teams van drie personen (3 vs 3) gaan zij de strijd aan om elkaar knock-out te slaan met digitale energieballen (‘Hadoken’). ‘HADO’ wordt gespeeld door miljoenen mensen wereldwijd, in meer dan 35 landen.

Doe je mee?

Voor deelname aan het Super Smash Bros. Ultimate toernooi is een ticket benodigd. De ticketverkoop gaat op 23 februari om 14:00 uur van start. Voor de overige toernooien kun je je gratis aanmelden in de gaming area.

Kijk voor meer informatie over het evenement, gasten en activiteiten op de website van de organisatie: made-in-asia.nl.

Films en seriesFilms en series