Stranger Things acteur Caleb McLaughlin komt naar Heroes Comic Con Brussel!

30 aug. 2022

Het gloednieuwe popcultuur-evenement Heroes Comic Con voegt opnieuw een klinkende naam toe aan de nu al imposante line-up. Na Charmed-ster Alyssa ‘Phoebe’ Milano, The Mandalorian-actrice Katee Sackhoff en House of the Dragon-acteur Matt Smith staat nu ook Caleb McLaughlin op de lijst. Caleb werd internationaal bekend als Lucas Sinclair uit de populaire Netflix serie Stranger Things. Je kan hem ontmoeten op zaterdag 24 en zondag 25 september in Brussels Expo. 

Caleb McLaughlin verovert de wereld met zijn rol als Lucas Sinclair in de monsterhit Stranger Things. Als een van de vier hoofdrolspelers in de serie, steeg zijn bekendheid de laatste jaren naar ongekende hoogtes. Met niet meer dan 20 jaar op de teller, wordt deze jonge beroemdheid nu al geprezen als een multigetalenteerde acteur, zanger en danser. 

Voor zijn grote doorbraak in de Netflix serie kon je Caleb al aan het werk zien op het prestigieuze Broadway. In 2012 stond hij er voor de eerste keer op het podium als Young Simba in de Lion King. Daarna speelde hij in de Off-Broadway show ‘Painted Rocks at Revolver Creek’, waarvoor hij lovende recensies in ontvangst mocht nemen voor zijn rol als Bokkie.

Tijdens zijn tienerjaren speelde Caleb de hoofdrol in de musical Jazzland in Lincoln Center, hij trad op met Broadway’s Next Generation in 54 Below en nam een album op met de titel Broadway’s Next Generation. Verder speelde hij mee in televisieprogramma’s zoals ABC Forever, CBS Unforgettable en CBS Blue Bloods met Tom Selleck in de hoofdrol. 

Na zijn succes in Stranger Things sleepte Caleb enkele andere grote rollen in de wacht. Zo kan je hem zien als Cole in de Netflix westernfilm Concrete Cowboy met Edris Elba en als Darius in het Amerikaanse sportdrama High Flying bird.

Caleb McLaughlin zal te gast zijn op Heroes Comic Con, op zaterdag 24 en zondag 25 september 2022 in Brussels Expo. Hij zal er beschikbaar zijn voor fotoshoots, handtekeningensessies, selfies en Q&A shows. Tickets & info: heroescomiccon.be/nl.

Bewerk product