Hellraiser-actrice Clare Higgins naar Comic Con Amsterdam

Comic Con Amsterdam 24 dec. 2016

Vlak voor de Kerstdagen heeft de organisatie van de Comic Con Amsterdam 2017 nog een gast aangekondigd: actrice Clare Higgins
Clare Higgins is succesvol in theaters in zowel Londen als op Broadway en heeft inmiddels een behoorlijke prijzenkast hiermee kunnen vullen. Naast haar theatercarrière kwam ze vaak voorbij op de BBC in tv-bewerkingen van theaterstukken als Cover Her Face, Pride and Prejudice, Hideaway enThe Citadel.

Haar eerste rol op het witte doek was Nineteen Nineteen in 1985. Twee jaar later speelde ze haar bekendste rol: Julia Cotton in Hellraiser en Hellbound: Hellraiser II. Voor de laatste werd ze genomineerd voor een Saturn Award als Best Actrice in a Supporting Role.
Naast Rogue, staan er veel typisch Britse series staan op haar resume: Midsummer Murders, Parade’s End, EastEnders en Doctor Who.

De Comic Con Amsterdam vindt 2 & 3 september plaats in de RAI Amsterdam Kaarten zijn zelfs al te koop via de officiële website, een weekendkaart gaat €35 kosten, een dagkaart €18. Daarnaast zijn er nog speciale tickets voor mensen die een uur eerder naar binnen willen, met het hele gezin komen of als VIP nog extra behandeld te worden. Voor het duurste ticket VIP Platinum ben je 249 euro kwijt.

Tags