Comic Con Amsterdam 2017 op 2 en 3 september in de RAI

Comic Con Amsterdam 2 jul. 2017

Na een succesvolle editie vorig jaar in Amsterdam keert Comic Con Amsterdam terug op zaterdag 2 en zondag 3 september. Alle liefhebbers van comics, films, games, cosplay, sci-fi, fantasy, televisieseries en anime kunnen wederom terecht in de RAI Amsterdam om hun film- en televisiehelden te ontmoeten, de nieuwste merchandise te scoren of een bijzondere cosplaywedstrijd bij te wonen.

Tijdens Comic Con Amsterdam kun je je favoriete Hollywood-acteurs en -actrices ontmoeten bij meet & greets en foto shoots, kun je handtekeningen van de aanwezige sterren scoren, zijn er panels en Q&A’s, workshops, demonstraties en kun je op commissie tekeningen bestellen bij je favoriete comic book artiesten. Verder zijn er verschillende cosplay-activiteiten bij het speciale cosplaypodium, zoals workshops, competities, lezingen en demonstraties. Ook wordt er aandacht besteed aan anime en manga met workshops, lezingen, merchandise en demonstraties. Die ene limited edition figurine kun je scoren op de royale merchandisevloer, waar diverse handelaren hun waar aanbieden. Kortom, het ideale weekend voor zowel hardcore fans, popcultuurgeïnteresseerden als liefhebbers van films, series en comics.

Acteurs

Er komen diverse internationale film- en televisiesterren naar Comic Con Amsterdam. Enkele grote namen die al bevestigd zijn:

Kim Coates –Sons of Anarchy, Resident Evil, Silent Hill, Waterworld
David Warner – Titanic, Star Trek, TRON, Planet of the Apes, Doctor Who
Lyndsey Fonseca – Nikita, Agent Carter, Kick Ass
Ben Hardy –X-Men Apocalypse, EastEnders
Charlotte Hope – Game of Thrones
Andrew Lee Potts – Primeval
Hannah Spearritt – Primeval
Camille Coduri – Doctor Who
Samuel Anderson – Doctor Who
Sarah Douglas –Superman, Conan, Stargate SG-1
Michael Dudikoff –American Ninja-films

Tags