Comic Con Amsterdam 2018

Comic Con Amsterdam 31 aug. 2018

Zaterdag 1 en zondag 2 september in RAI Amsterdam

Na twee succesvolle edities barst Comic Con Amsterdam op 1 en 2 september voor de derde keer los in RAI Amsterdam. Dit weekend kunnen fans hun grootste helden uit films, televisieseries, comics, games, cosplay, scifi, fantasy en anime ontmoeten, de nieuwste merchandise scoren en genieten van de mooiste cosplay en de beste panels.

Altijd al eens oog in oog willen staan met die ene geweldige actrice of acteur of een custom tekening willen bemachtigen van die ene toffe comic artiest? Tijdens Comic Con Amsterdam kan dit allemaal. Kijk mee met de beste nationale en internationale comic artiesten in de Artist Alley, kom van alles te weten over de Hollywood-gasten tijdens de Q&A sessies en scoor die onmogelijk te vinden limited edition action figure op de beursvloer. Wandel over de sets van Stranger Things en The Big Bang Theory en maak een spannnde vlucht op de Harry Potter Broom Rodeo. Comic Con Amsterdam is het perfecte weekend voor zowel hardcore fans als casual bewonderaars van films, series en comics.

Acteurs

Er komen diverse internationale film- en televisiesterren naar Comic Con Amsterdam. Enkele grote namen die al zijn bevestigd:

Aimee Garcia – Lucifer, Dexter, Rush Hour
Christopher Larkin – The 100
Eric Roberts – The Dark Knight, Expendables, Doctor Who, Suits, Runaway Train
Charles Dance – Game of Thrones, Underworld, Last Action Hero
Mark Williams – Harry Potter, Doctor Who, Red Dwarf
Jack Gleeson – Games of Thrones
Beau Gadsdon – Star Wars: Rogue One, The Crown
Dolly Gadsdon – Star Wars: Rogue One
Martin Klebba – Pirates of the Caribbean, Scrubs
Activiteiten
– Handtekeningen en fotoshoots
– Panels en Q&A sessies
– Comic zone
– Lezingen en workshops
– Shopping area
– Cosplay wedstrijd

Comic Artists

Maak kennis met de tekenaars en schrijvers van onder meer Spider-Man, Avengers, X-Men, Hulk, Iron Man, Judge Dredd en Hellblazer en laat een persoonlijke tekening maken.

David Lloyd – V for Vendetta
Renee Rienties – My daily life
Aimee de Jongh – De Terugkeer van de Wespendief
Yasmin Sheikh – Luna the Vampire – Pickled Zits
Enrica Eren Angiolini – Warhammer 40,000, Doctor Who
John Royle – Danger Girl & GI Joe, Red Sonja
Kenny Rubenis – Dating for Geeks
en nog veel meer..

Tickets

Bezoekers kunnen kiezen uit een dagkaart (vanaf €20,-), een weekendkaart (vanaf €35,-) of een familiekaart (vanaf € 50,-). Kinderen tot 6 jaar mogen gratis onder begeleiding van een volwassene naar binnen. Kinderen van 6 tot 12 jaar betalen €10,- entree. Voor meer informatie over de tickets klik hier.

Tags