Comic Con Holland, Den Bosch - 20 & 21 april 2024

Comic Con Holland in Den Bosch is het nieuwe evenement voor alle echte fans van Comics, Manga, Cosplay, Gaming, Films, Series, Sciencefiction, Fantasy en nog veel meer. Laat je meevoeren naar een magische wereld en beleef een ultieme Geek-ervaring met wereldberoemde sterrengasten om te ontmoeten en een enorme Geek Market om gezellig te shoppen.

Maar er is nog meer te doen dan alleen maar rondkijken en inkopen doen. De Comic Con Den Bosch biedt ook boeiende workshops, Q&A’s en lezingen voor de bezoekers. Wil je liever gewoon lekker gamen of meedoen aan wedstrijden en optredens? Geen probleem, er is voldoende entertainment voor iedereen.

Bovenal is het het uitgelezen moment om vrienden te maken en een gezellige dag te beleven met andere fans. Of je nu al jarenlang fan bent of nog nooit van Comic Con hebt gehoord, iedereen is welkom in Noord-Brabant om deel te nemen aan deze unieke ervaring.

De organisatie van Comic Con Holland heeft erg veel ervaring, in België organiseren ze Comic Con Brussel, Comic Con Antwerp en nog vier andere evenementen.

Ook Stranger Things-acteurs Alec Utgoff en Grace van Dien naar Comic Con Den Bosch
Stranger Things fans opgelet, want we hebben geweldig nieuws voor jullie! De sterren van het laatste seizoen, Grace Van Dien en Alec Utgoff, komen naar de Comic Con Holland 2023 om jullie te ontmoeten! Eerder werd al Tom Wlaschiha aangekondigd. Grace Van Dien, beter bekend als Chrissy Cunningham, stal onze
Bol AlgemeenBol Algemeen