Gates McFadden en Sean Maguire op Dutch Comic Con

De eerste artiest die bekend werd gemaakt als gast is Gates McFadden die vooral bekendst is vanwege haar rol als Dr. Beverly Crusher in Star Trek: The Next Generation.
Als de Dokter aan boord van de Enterprise nam Gates snel een van de hoofdrollen op zich. Hoewel ze een korte hiatus nam tijdens het tweede seizoen was het Patrick Stewart zelf die haar overtuigde terug te komen in de serie. Ze is daarna niet meer vertrokken tot de serie eindigde. Naast de serie nam Gates de rol op zich in de spin-off films; Star Trek: Generations, Star Trek: First Contact en Star Trek: Nemesis.

Tot vandaag de dag heeft Gates goed contact met al de leden van de cast van Star Trek: TNG.

Gates is ook te zien in Tim Allen’s Stardust Memories en de klassieker Hunt for the Red October. Helaas verdween veel van Gates’ scene’s tijdens de bewerking van de films.
Naast haar acteerwerk is Gates een choreograaf, wiens werk aanwezig is in de prachtige Jim Henson films Labyrinth en The Dark Crystal. Zij zal beide dagen aanwezig zijn.

De tweede artiest die aanwezig zal zijn tijdens het jaarlijkse pop culture event is Sean Maguire.
Sean is bekend voor zijn rol als Robin Hood in Once Upon a Time en als Leonidas in de 300-parodie Meet the Spartans. Sean speelde ook de hoofdrol als Kröd Mändoon in de korte, komische sword & sorcery tv serie Kröd Mändoon and the Flame Sword of Fire. Na veel rollen in verschillende televisie series, besloot Sean door te breken op het witte doek.
Als Brit was Sean’s eerste rol in Monthy Python’s The Meaning Of Life, waar hij een van de vele kinderen speelde in de sketch Every Sperm is Sacred.

Naast zijn werk op het grote scherm heeft Sean ook zijn droom van een carrière in de muziek nagestreefd. Met drie albums en acht singles op zijn naam is wel te zeggen dat Sean hier erg succesvol in is geweest.
Hij zal eveneens beide dagen aanwezig zijn.

Blijf op de hoogte:

Plaats een reactie