Dit is er te doen op de Heroes Dutch Comic Con 2022

Comic Con Utrecht 19 nov. 2022

Calling all heroes! Nog maar een paar dagen tot de wintereditie van Heroes Dutch Comic Con van start gaat. Op 19 en 20 november ’22 mogen de cosplay kostuums weer uit de kast getrokken worden voor een weekend vol activiteiten, merchandise en games. Van special guests uit hitseries als ‘Arrow’ en ‘Suits’ tot speeddates voor de single bezoekers, er is voor iedereen iets te doen en te beleven. Het evenement is zo populair, dat de organisatie een wachtlijst heeft geopend voor gegadigden die geen ticket hebben kunnen bemachtigen en de leukste comic con van Nederland toch niet aan zich voorbij willen laten gaan. Er worden meer dan 47.500 bezoekers verwacht.

Van acteur tot stripboektekenaar

Deze wintereditie trekken er weer diverse artiesten naar Utrecht, vanuit alle stromingen uit de entertainment wereld. Bezoekers worden o.a. getrakteerd op de komst van Dan Fogler (‘Fantastic Beasts’), Jenna Coleman (‘The Sandman’ en ‘Doctor Who’), Stephen Amell en Paul Blackthorne van hitserie ‘Arrow’, Lou Ferrigno (‘The Incredible Hulk’) en Sarah Rafferty (‘Suits’).

Ook zijn er weer meerdere professionals uit de wereld van comics en boeken aanwezig, zoals Charles Soule (o.a. ’Star Wars’), Totino Tedesco (o.a. ’Marvel’) en awardwinnaar Lee Bermejo (‘DC Comics’). Fans kunnen gedurende het hele weekend commissies aanvragen, artwork of comics laten signeren of hen het hemd van het lijf vragen. De aanwezige tekenaars zullen hun expertise delen tijdens de vele panels in de Cozy Corner, die zich bevindt in de Comics Area. Ook kunnen aspirant stripboektekenaars hun portfolio laten beoordelen door DC Comics editor Chris Conroy.

Area’s en activiteiten

Popcultuur liefhebbers hoeven zich absoluut niet te vervelen! Van gaming tot cosplay en van workshops tot een readers lounge, er is voor ieder wat wils. Gedurende de hele dag zijn er diverse activiteiten gepland door alle hallen heen. Cosplayers kunnen hun outfits tonen tijdens de Cosplay Catwalk, gamers kunnen naar hartelust gamen tijdens een van de vele toernooien en single bezoekers kunnen op zoek naar liefde tijdens de Fruitz Speeddates. Ook de Artist Alley en Dealer Hall barsten weer uit de voegen van de vele unieke items, merchandise en kunstwerken.

Kaartverkoop

Nooit eerder waren de toegangskaarten zo snel uitverkocht. Het evenement is zo populair dat de organisatie een wachtlijst heeft geopend voor gegadigden die nog geen ticket hebben en de conventie niet willen missen. Momenteel zijn er alleen nog combi-tickets beschikbaar voor het evenement, waarbij bezoekers een entreeticket kunnen aanschaffen in combinatie met een ticket voor een photobooth of meet & greet met een van de special guests.

Kijk voor meer informatie, het volledige programma en de plattegrond op de website van Heroes Dutch Comic Con: dutchcomiccon.com.

Bewerk product
Bewerk product
Bewerk product
Films en seriesFilms en series

Tags