Heroes Dutch Comic Con breidt line-up uit met The Boys-actrice Dominique McElligott

Comic Con Utrecht 1 nov. 2021

De Ierse actrice Dominique McElligott is de vierde special guest die aanwezig is tijdens hét popculture evenement Heroes Dutch Comic Con dat op 20 en 21 november in de jaarbeurs Utrecht plaats vindt.

Dominique McElligott (1986) is vooral bekend van haar rol als Queen Maeve in de razend populaire Amazon-televisieserie ‘The Boys’ (2019-heden), waarin een groep superhelden hun superkrachten misbruiken in plaats van er iets goeds mee te doen. Daarnaast is de actrice bekend als Republikeinse kandidaat Hannah Conway in het vierde en vijfde seizoen van Netflix’s politieke dramaserie ‘House of Cards’ (2013-2018). Voor haar rol als Conway werd McElligott in 2017 genomineerd voor een IFTA Award in de categorie ‘beste vrouwelijke bijrol’.

Haar carrière neemt een vogelvlucht als ze te zien is als Rebecca Marsh in Raw (2008), waar ze na het eerste seizoen afscheid neemt om zich te kunnen focussen op grote rollen. Ze verschijnt vlak daarna in de rol van Tess Bell in sci-fi/thriller film Moon (2009), naast tegenspeler Sam Rockwell. Ook was ze te zien in de hoofdrol van de historische dramaserie ‘Hell on Wheels’ (2011-2016), de miniserie ‘The Astronaut Wives Club’ (2015), en ‘The Last Tycoon’ (2016-2017).

Bezoekers van het evenement kunnen met Dominique op de foto in de Photobooth, of haar handtekening bemachtigen. Tijdens het evenement worden er COVID-regels nageleefd om de veiligheid van de special guests en de bezoekers te kunnen garanderen. In aanloop naar het event zal de organisatie bekijken welke maatregelen worden getroffen.

Uitverkocht

Toegangstickets voor zowel zaterdag als zondag zijn uitverkocht. Bezoekers die al een toegangsticket hebben, kunnen photobooth tickets kopen voor Dominique of een van de andere special guests.

Tags