Heroesdome Arnhem nodigt horroracteur Tyler Mane uit

Wén keer per jaar wordt de GELREDOME omgetoverd in de HEROESDOME en tijdens dit weekend schenken wij aandacht aan helden en heldinnen uit de fictieve wereld maar zeker ook uit de realiteit. HEROESDOME is daarom ook het eerste HERO-CULTURE EVENT met meer verscheidenheid dan welk ander evenement dan ook.

Acteur en voormalig show-worstelaar Tyler Mane staat bekend om het spelen van Sabretooth in ‘X-Men’, Ajax in ‘Troy’ en Michael Myers in de remake van ‘Halloween’ en het vervolg ‘H2’. Hij is de langste acteur (2.03 m) om het iconische karakter van Michael Myers te portretteren.
Zijn torenhoge performance is niet zijn enige kenmerk, want de acteur in elke rol die hij speelt laat hij een voelbare menselijkheid zien. Hij kan de slechterik of de held zijn, en die veelzijdigheid maakt elk van zijn uitvoeringen gedenkwaardig.

Tijdens HEROESDOME kan iedereen van alle leeftijden hun helden ontmoeten en tevens zelf een held zijn of worden. Vraag een handtekening en ontmoet één van je helden op de Dome-vloer. Laat je held tekenen door je favoriete tekenaar. Inspireert een acteur, muzikant of sporter jouw leven kom dan zeker kijken. Elk jaar weer zullen we vele nieuwe en verrassende gasten uitnodigen. Wie is de held waar jij wat van wilt leren? Deel je inspiratie en wordt geïnspireerd door de vele creatieve mensen die aanwezig zullen zijn tijdens ons evenement. Ben tevens zélf een bron van inspiratie en wij laten je zien hoe!

We gaan dus voor véél verrassingen zorgen. Maak daarom elk jaar weer kennis met helden die je nog nooit eerder hebt ontmoet, laat staan in deze context. Wij zorgen ervoor dat je een onvergetelijk weekend krijgt. We gaan de hele wereld over om in de HEROESDOME elke keer weer aangrijpende en spannende showelementen te bieden.

De HEROESDOME-beurs is de eerste Nederlandse Heroes-culture multi-media conventie. De plaats waar diversiteit en het gevoel van een ‘held’ zijn en het zien van ‘helden’ echt de kern vormt van dit eerste evenement. Het doel van HEROESDOME is om Nederland (maar we verwelkomen elke internationale bezoeker!) een gevierd evenement te geven voor bezoekers, exposanten en (internationale en nationale) gasten.

De HEROESDOME conventie wordt op 2 & 3 juni 2018 in de Gelredome gehouden.

Voor meer informatie en het laatste nieuws verwijzen we u door naar www.heroesdome.com.

Blijf op de hoogte:

Plaats een reactie