Heroesdome verplaatst naar 20 en 21 oktober in Brabanthallen Den Bosch

Comic Con Den Bosch 17 mei 2018

update 2023: Er komt een nieuwe Comic Con in Den Bosch

Dé plek om je helden te ontmoeten op andere datum en locatie
Zaterdag 20 en zondag 21 oktober in Brabanthallen in Den Bosch

De eerste Nederlandse Heroes-culture multimedia conventie vindt in tegenstelling tot eerdere berichten plaats op zaterdag 20 en zondag 21 oktober 2018 in de Brabanthallen te Den Bosch. Tijdens het HEROESDOME-weekend staan de Brabanthallen in het teken van helden en heldinnen uit zowel de fictieve wereld als uit de realiteit. Tijdens HEROESDOME kan jong en oud hun held ontmoeten en tevens zélf een held zijn of worden.

De Brabanthallen in Den Bosch vormen een groot evenementencomplex, waar jaarlijks vele beurzen, congressen, concerten en andere grootschalige bijeenkomsten worden georganiseerd. Hier zal HEROESDOME van nog meer ruimte, mogelijkheden en kansen voorzien worden.

HEROESDOME, dat nu plaatsvindt in oktober 2018 i.p.v. juni 2018, wordt groter en ruimer en zal gebruik maken van verschillende hallen om de verscheidene spannende activiteiten qua rumoer te scheiden.

HEROESDOME
HEROESDOME schenkt aandacht aan helden en heldinnen uit de fictieve wereld en uit de realiteit. HEROESDOME is daarom ook het eerste hero-culture event met meer verscheidenheid dan welk ander evenement ook. Een impressie van het programma dat nog regelmatig aangevuld wordt vind je hier: http://heroesdome.com/programma/

Bewerk product
Bewerk product
Films en seriesFilms en series

Tags