Nieuwe Comic Con in Brabanthallen 's-Hertogenbosch!

Comic Con Den Bosch 9 jan. 2023
Comic Con in 's-Hertogenbosch

Nederland is dit jaar een Comic Con rijker; op 29 en 30 april strijkt de Comic Con Holland voor het eerst neer in de Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch! De kaartverkoop is direct begonnen. Wat weten wij over deze nieuwe beurs?

Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch

Comic Con Holland vindt plaats in de Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch. Hier vonden eerder al grote vergelijkbare evenementen plaats, zoals in 2014 de EpiCon en de in 2018 last-minute afgelaste HeroesDome. De beurs is dus een stukje zuidelijker dan de andere comic cons en de Brabanthallen zijn ook goed bereikbaar met bus of trein.

In de hallen vind je een grote Geek Market, boeiende workshops, Q&A’s en lezingen. Je kunt ook lekker gamen, meedoen aan wedstrijden en genieten van optredens.

Ervaren organisatie

Met het evenement betreedt een nieuwe partij de Nederlandse markt. De organisatoren van Comic Con Holland organiseren in België de Comic Con Gent, Comic Con Antwerp en Comic Con Brussel. daarnaast vallen ook Elftopia, Japan Con en Helltopia onder deze organisatie. Ervaring is dus zeker aanwezig.

John Rhys-Davies komt naar de Comic Con 's-Hertogenbosch.
Via Facebook

Acteur John Rhys-Davies is de eerst aangekondigde gast van deze nieuwe comic con, maar heeft helaas moeten afzeggen. Inmiddels zijn er wel tal van andere aangekondigd. Hij is het meest bekend van zijn rol als Gimli in The Lord of the Rings-trilogie. Maar wist je ook dat hij tevens de stem van Treebeard deed? Verder speelt hij Sallah in de Indiana Jones-film uit 1989 en de nieuwe film die dit jaar uit komt: Indiana Jones and the Dial of Destiny. Dit zijn slechts twee rollen uit de gigantische lijst.

Kaartverkoop Comic Con Holland

Op dit moment is de kaartverkoop al begonnen, wel met early bird-korting! Er zijn vier soorten tickets: Standard, Weekend, Cosplay en Geek Deluxe. Bij de laatste zit zoveel vroege toegang tot de beurs als een t-shirt inbegrepen. De prijzen variëren van €13,99 tot €59,99. Meer informatie en tickets kopen kan hier.

Ga jij naar deze comic con?

Bewerk product
Bewerk product

Tags