Jubileumeditie Heroes Dutch Comic Con wederom verplaatst

Comic Con Utrecht 1 feb. 2021

Nadat eerder de digitale editie van de Dutch Comic Con werd afgelast door gebrek aan interesse, is nu de Heroes Dutch Comic Con 10e editie in de Jaarbeurs Utrecht wederom uitgesteld. De nieuwe datum is 20 en 21 november.

De tiende editie van Heroes Dutch Comic Con die gepland stond op 19 en 20 juni 2021 wordt verplaatst naar 20 en 21 november 2021. Wij als organisatie achten het niet realistisch dat grootschalige evenementen in juni weer doorgaan, mede door de verwachting dat het vaccinatieproces dan nog niet voldoende gevorderd zal zijn. Wij willen onze deelnemers en bezoekers niet onnodig langer in onzekerheid laten. Daarom hebben wij besloten om in een vroegtijdig stadium deze jubileumeditie te verplaatsen naar het najaar.

Door vroegtijdig deze knoop door te hakken, willen wij jullie duidelijkheid bieden. Dit besluit valt ons als organisatie enorm zwaar, omdat we vorig najaar ervan overtuigd waren dat we in juni eindelijk onze jubileumeditie zouden kunnen vieren met elkaar. De realiteit is op dit moment helaas anders. Daarom maken wij nu – in een vroegtijdig stadium en met pijn in ons hart– de keuze om het event te verplaatsen naar 20 en 21 november 2021.

De tiende editie van Heroes Dutch Comic Con is al meerdere keren verplaatst door het coronavirus. Iedere verplaatsing brengt teleurstelling met zich mee, zo ook nu. Wij weten als geen ander hoe jullie weer uitkeken naar dit evenement. We moeten nog even geduld hebben, hoe moeilijk dat ook is. Ondanks deze vervelende omstandigheden, voelen wij veel begrip voor de situatie vanuit onze deelnemers en bezoekers en dat typeert jullie als community. Wij zijn jullie daar enorm dankbaar voor en dat geeft ons extra veel energie om in november een knallende, onvergetelijke jubileumeditie te organiseren. Want daar hoeft men niet over te twijfelen, die gaat er komen. En, hoe!”

bron: Dutch Comic Con

Heb jij ticket voor de Dutch Comic Con?

Tags