Star Wars-fans trouwen tijdens de Heroes Dutch Comic Con onder het oog van 22.000 gelijkgestemden

Voor de eerste keer in Nederland vindt er een Star Wars ‘The Mandalorian’-bruiloft plaats! Op zaterdag 20 november geven Frank en Charlotte hun jawoord tijdens de jubileumeditie van Heroes Dutch Comic Con in de Jaarbeurs Utrecht. De bruiloft is georganiseerd in samenwerking met The Dutch Garrison, de grootste Star Wars-fanclub in Nederland die meer dan 14.000 leden telt.

Op de mainstage van Heroes Dutch Comic Con zullen Frank en Charlotte onder het toeziend oog van 22.000 bezoekers elkaar het jawoord geven tijdens hun Star Wars-bruiloft. De ceremonie is geheel in de stijl van Disney+ serie ‘The Mandalorian’. Zo zal het bruidspaar gekleed gaan als het titelpersonage, inclusief helm. Ze worden ontvangen door een legioen Star Wars-fans, waarna een groep The Dutch Garrison-leden verkleed als Stormtroopers hen naar het unieke altaar leiden. Na afloop wordt er voor het bruidspaar een erehaag van lightsabers gevormd.

De echte plechtigheid zal eerder die dag plaatsvinden in de DDC College van het pop-cultuur evenement, waar het bruidspaar wordt vergezeld door familie en vrienden. Daarna zullen zij voor de Mandalorian-ceremonie hun weg vervolgen richting de mainstage. Het is de eerste keer dat er een bruiloft plaatsvindt in de Jaarbeurs. Een unieke beleving voor het bruidspaar, hun familie, vrienden én alle aanwezige Star Wars-fans!

Blijf op de hoogte:

Plaats een reactie