Twee Cobra Kai-acteurs komen naar Dutch Comic Con in Utrecht

‘Hawk’ en ‘Tory’ zullen op 26 en 27 maart te gast zijn bij Heroes Dutch Comic Con in Jaarbeurs Utrecht.

De organisatie van Heroes Dutch Comic Con heeft de komst van maar liefst twee Cobra Kai-acteurs bevestigd voor de voorjaarseditie. In de sequel op de ‘Karate Kid’-films wordt de rol van Eli ‘Hawk’ Moskowitz vertaald door Jacob Bertrand. Zijn tegenspeler ‘Tory’ Nichols wordt gespeeld door actrice Peyton List. Beiden zullen in maart als Special Guest aanwezig zijn op het grootste Nederlandse pop cultuur evenement.

Hoewel Bertrand pas 21 jaar is, heeft hij al een indrukwekkend cv opgebouwd. Zo was hij eerder ook te zien in tv series als The Cape, The Middle, Disney XD’s Kirby Buckets en als ‘Jack Malloy’ in de Disney Channel Original film The Swap. Sinds 2018 is hij te zien als ‘Hawk’ in Cobra Kai, waarvan op 31 december 2021 seizoen 4 is gelanceerd op Netflix en seizoen 5, wat nog spannender belooft te worden, is aangekondigd.

Ook Peyton heeft op haar 23ste al behoorlijk wat acteerwerk op haar naam staan. Zij maakte haar debuut in 2008 in de film 27 Dresses. Snel daarna nam haar carrière een vogelvlucht en werd ze herkend voor het spelen van ‘Holly Hills’ in The Diary of a Wimpy Kid filmreeks. Twee andere grote rollen kreeg zij in Disney Channel series Jessie en in de spinoff serie Bunk’d. En dit is lang niet alles, want zij was ook te zien in films als The Sorcerer’s Apprentice, Bereavement, Something Borrowed, The Outcasts, Valley Girl, Paper Spider, Secrets in the Walls en The Swap. In die laatste film werkte zij al samen met Cobra Kai-collega Jacob Bertrand.

Jacob en Peyton zijn beide dagen aanwezig op Heroes Dutch Comic Con. Bezoekers kunnen de Special Guests ontmoeten, een handtekening bemachtigen en met ze op de foto. Voor de foto is een speciaal Photobooth-ticket nodig. Tijdens het evenement worden er COVID-regels nageleefd om de veiligheid van de Special Guests en de bezoekers te kunnen garanderen. In aanloop naar het event zal de organisatie bekijken welke maatregelen worden getroffen.

Kijk voor meer informatie informatie en tickets op www.dutchcomiccon.com

Blijf op de hoogte:

Plaats een reactie